Köp- och leveransvillkor

Allmänt

Laatufarmi Oy, affärs-ID: 2773909-1, adress: Söderholmsvägen 106, 68530 Lepplax; säljer produkter till företag och vuxna i EU. Dessa leveransvillkor är lämpliga för beställning av produkter i vår webbutik och för liknande leveranser.

Dessa leveransvillkor gäller från 25.01.2017. Vi kan ändra leveransvillkoren ensidigt då och då, så läs våra leveransvillkor i förväg varje gång du beställer produkter från vår webbutik.

Produkter och produktpriser

Funktionerna och priserna för e-handelsprodukter presenteras i samband med produktpresentationen för varje produkt. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och leveranskostnader, så kontrollera detta. priser från kundvagnen innan du accepterar beställningen. Priserna på produkterna som visas i kundvagnen och i orderbekräftelsen.

Fraktkostnader

Leveranskostnaderna som kan debiteras för beställningen beror på själva produkten (t.ex. vikt, förpackning) och den valda leveransmetoden och läggs automatiskt till orderns totala belopp. Du ser fraktkostnaderna för din beställning (om fraktkostnader debiteras) i din kundvagn innan du accepterar beställningen.

Beställning och kontrakt

Du kan beställa produkter på vår webbutiks webbplats genom att överföra dem till kundvagnen och bekräfta beställningen och betala för innehållet i kundvagnen i betaltjänsten. När du beställer från vår webbutik måste du läsa och åta dig våra nuvarande leveransvillkor. Du förstår att din beställning, som du accepterar och bekräftar, är, förutom vad som anges nedan med avseende på ångerrätten, bindande och skapar ett avtal mellan oss med dessa leveransvillkor.

Betalnings- och betalningsmetoder

Du kan betala för din beställning med de betalningsmetoder som beskrivs i webbutiken och finns i kundvagnen.

Beställnings- och betalningsbekräftelse

Efter en beställning kommer en orderbekräftelse att skickas till din e-postadress, så ange din e-postadress när du gör din beställning. Orderbekräftelsen bekräftar också den använda betalningsmetoden.

Om vi av någon oväntad anledning inte kan bekräfta din beställning kommer vi att meddela dig via e-post så snart som möjligt.

Leveransmetod

Vi kommer att leverera din beställning med en av de leveransmetoder som nämns på vår webbplats, som du väljer i samband med din beställning.

Leveranstid

Våra vanligaste leveranstider till EU är dagar, beroende på beställning och leveransmetod. Mer specifika tider kommer att meddelas i samband med produktalternativen.

Ångerrätt och returrätt

Om du är konsument har du rätt enligt den finska konsumentskyddslagen att annullera din beställning genom att meddela oss senast 14 dagar efter mottagandet av varan eller den sista varupartiet eller, vid regelbunden leverans av varorna, den första varupartin.

Avbeställningsmeddelandet måste göras tydligt, till exempel på vårt avbeställningsformulär, i vårt e-postmeddelande nedan eller i det skriftliga meddelandet du tillhandahåller med de returnerade varorna.

Ångerrätten gäller endast och de returnerade produkterna måste vara i originalförpackningen, oanvända och väl förpackade för retur. Om den returnerade produkten har använts i strid med köparens lagstadgade vårdplikt har företaget rätt att debitera en nedskrivning till produktens hela pris med returkostnader.

Om transaktionen annulleras måste varorna returneras till vår returadress nedan utan dröjsmål och senast 14 dagar efter meddelandet om annullering. Om det behövs, måste returmannen bevisa att varorna har returnerats inom tidsgränsen, till exempel med returkvitto. Returen måste betala kostnaden för returen. Dessa kostnader kommer inte att återbetalas till returen.

När du returnerar en levererad beställning, ange ditt namn och kontaktinformation och kontonummer för återbetalning.

Följaktligen återbetalar vi pengarna du betalade för beställningen utan dröjsmål i enlighet med konsumentskyddslagen.

Vår returadress:
Laatufarmi Oy
Söderholmsvägen 106
68530 Lepplax
finland

Överföringskontroll, fel och problem

Kontrollera leveransen omedelbart efter mottagandet. Om produkten går förlorad eller skadas under transport eller på annat sätt inte överensstämmer med din beställning eller är defekt, vänligen rapportera den till vår kundtjänst så snart som möjligt och senast inom 14 dagar så kommer vi att komma överens om hur vi kan rätta till felet. I konsumenthandeln följer vi de obligatoriska bestämmelserna i konsumentskyddslagen om ansvar för fel.

Kundservice

Vår personal hjälper dig med alla frågor som rör din beställning. Kontakta oss, antingen via e-post eller telefon:

[email protected]
+358 0505337230

Ansvarsbegränsning

Laatufarmi Oy ansvarar inte för någon indirekt eller följdskada eller annan skada relaterad till beställningen, leveransen eller produkten eller för något av ovanstående, förutom vad som annars anges i en obligatorisk bestämmelse i konsumentskyddslagen eller annan obligatorisk lag för sådan skada.

Oenigheter

Vi kommer att sträva efter att lösa eventuella tvister om din beställning främst efter överenskommelse, så kontakta vår kundtjänst i första hand för att ordna ärendet.

Om tvisten om det kommersiella avtalet inte kan lösas genom förhandlingar mellan parterna kan konsumenten hänskjuta ärendet till konsumenttviststyrelsen ( www.kuluttajariita.fi ) som ska lösas. Innan ärendet tas till konsumenttviststyrelsen måste konsumenten kontakta domarnas konsumentråd ( www.kuluttajaneuvonta.fi ).